+ Meer informatie

H A L V o

1 minuut leestijd

Als je met z'n tweeën uit één gezin meedoet aan de puzzels, is het dan goed als we de antwoorden samen één keer opschrijven? Nee, rakkers, als je dat doet, moet je ook de punten samen delen en dan krijg je dus allebei maar de helft. Ieder moet zelf z'n antwoorden opschrijven. Zo zit dat. Goed, weten we ook weer. Dan gaan we eerst een prijsje sturen naar: Regina Hofland, Hoofdweg 108, 3474 JJ Zegveld voor haar mannetje en hond samen in de tent. Heel grappig! Zijn er nog flinke mensen die mee willen doen? Ja, drie stuks! Het zijn Marit van Bemmel in Alphen aan den Rijn en Ariën en Jantine Roozendaal in Capelle aan den IJssel. Hartelijk welkom! Bedankt voor de herfst

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.