+ Meer informatie

KLM niet met NAVO in zee

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — De KLM-directie ieft een voorstel van de Nederlandse gering van de hand gewezen om een ntract af te sluiten voor het vervoer in NAVO-troepen naar Europa in cri(situaties. De directie heeft dit besluit, dat na ngdurige onderhandelingen met de erheid is genomen, deze week meegeleld aan de centrale ondememingsad van de KLM. De drie Nederlandse luchtvaartaatschappijen (KLM, Transavia en artinair) werden vorig jaar op verek van de NAVO benaderd door de jderlandse ministeries van defensie 1 verkeer en waterstaat. Het lag in de doeling om op basis van charterconicten vliegtuigen en personeel ter behikking te krijgen voor troepenverer over de oceaan in noodsituaties. De KLM-directie heeft, na overleg et de ondernemingsraden en de beikken bonden, besloten het voorstel de hand te wijzen. Zij is van oordeel it regering en parlement bij wet moen uitmaken hoe de aanvoer van troeen materieel In tijden van internamale spanning moet worden gereld. Voor het zo ver is wil de KLM niet ) eigen houtje met de NAVO in zee an.

Colombia heeft een uraniumoxydeserve van 40.000 ton. Het bodemonrzoek heeft zich tot nu toe uitgestrekt er het midden en oosten van het land 2t behulp van deskundigen uit Euro1. Colombia geeft voor dit onderzoek t jaar twaalf miljoen dollar uit. Het iderzoekprogramma moet binnen er jaar voltooidzijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.