+ Meer informatie

Nieuw centrum Vervolgd Christendom

1 minuut leestijd

ALMERE — De zendingsorganisatie Vervolgd Christendom is verhuisd van Naarden naar Almere. De officiële opening van het nieuwe "Oost-West Zendingscentrum" vindt plaats op vrijdagmiddag 27 september,

In de Koepelzaal van het gebouw zal het naambord onthuld worden door 'majoor' A. Bosshardt van het Leger des Heils. samen met de dichteres Nel Benschop en de zangeres Reinata Heemskerk. Directeur Johan ter Maat en algemeen secretaris Sipke van der Land zullen respectievelijk een terugblik en een vooruitblik geven op de zending in Oost-Europa.

Het nieuwe gebouw bevat loodsen voor de opslag van de hulpgoederen, kantoren voor alle afdelingen en ruimten voor bijeenkomsten en vergaderingen. De officiële opening in het nieuwe gebouw aan de Omroepweg 10 begint om 14.00 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.