+ Meer informatie

Raadsel 35

2 minuten leestijd

De tijd gaat wei snel en het voord vakantie ligt op veler ippen. We hebben ook weer lerdacht dat we 36 jaar ;eled^n werden bevrijd. JorTgens en meisjes, hier :ijn weer twee nieuwe aadsels. Doe je best en zie lat je er deze maand 5 krijgt. Oom Koos Het was mooi weer en het dorpje,,Vredehoeve" lag rustig tussen de duinen van Texel. Maar op het dorpspleintje was het niet zo rustig, want het was koninginnedag en dat bracht altijd een drukte van belang mee. En tussen al die mensen staat Erica met haar klas. Hun klas zal straks het Wilhelmus zingen, ze kan al de 15 coupletten al uit haar hoofd. Toen het 8 uur was, kwam de burgemeester het bordes op. Hij gaf een teken en Erica en haar klas begonnen te zingen en toen ze klaar waren gingen ze naar school, daar zouden ze spelletjes doen. Erica moest bij de spelletjes tegen Piet van de bakker. Het eerste spel was zaklopen, ze struikelde wel een paar keer, maar won toch, daarna moesten ze met een balletje blikjes van een tafel af mikken. Het derde spelletje was dat ze vlaggetjes met een step naar een stoof moesten brengen.

Voor het feest hadden ze consumptiebonnen gehad, en konden daar limonade op krijgen. Dat haalden ze nu ooic. Toen ze de limonade op (Voor kinderen die nog geen 10 jaar zijn) 1. Jozef werd door zijn ... verkocht. 2. Later werd hij door zijn broers in... bezocht. 3. De erge ...was de

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.