Bekijk het origineel

VALKENBURG

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VALKENBURG

1 minuut leestijd

Reeds lang lag het in het voornemen om in Valkenburg bij Leiden een afdeling van de S.G.P. op te richten. Op vrijdag 4 oktober mocht dit plaats vinden, nadat voor ons via de Statenkring een spreker was opgetreden, namelijk de neer de Redelijkheid, die ons met een wnstig woord verklaarde waarom men j-G.P.-er behoort te zijn. Na deze inlei- ™ng werd er gelegenheid gegeven om 2ch als Kd op te geven, waarvan verscheidene aanwezigen gebruik maakten. En 20 mochten wij dan ook op 4 okto- "W onder de leiding van de voorzitter wn de kiesvereniging te Katwijk aan ^se, de heer van Neerbos, tot een zelfstandige afdeling komen. Secretaris is "s heer A. van Leeuwen, Torenvlietshan 31, Valkenburg (bij Leiden).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 oktober 1957

De Banier | 8 Pagina's

VALKENBURG

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 oktober 1957

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken