Bekijk het origineel

De Banier

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De Banier

3 minuten leestijd

Met verblijdt ons zeer en het zal aUen, die het welzijn der S.G.P. ter harte gaat, met ons verblijden, dat er sedert de Algemene Vergadering te Utrecht esn volstrekt niet onbelangrijke stijging van het aantal abonné's van „De Banier" heeft p'aats gevonden. Was dit enkele weken terug, toen wij in „De Banier" daarover geschreven hebben, al het geval, sindsdien is het zo doorgegaan. Ook in de weken daarna, zoals ons uit Utrecht geschreven werd, is het aantal abonné's van „De Banier" nog weder belangrijk gestegen. Men besehouwe dit niet als een luttele zaak. Het welvaren van het officiële orgaan van de S.G.P., „De Banier", staat toch in zeer nauw verband met het welzijn van de S.G.P. zelf. Daarom wekken wij de besturen, leden en vrienden van de S.G.P. met alle vrijmoedigheid en met besliste aandrang op, hun handen terdege aan de ploeg te slaan om het aantal abonné's van „De Banier" nog verder te doen stijgen, hetgeen, gezien ook de uitslagen van de laatst gehouden Statenverkiezingen, in vele plaatsen nog zeer wel mogelijk is. Zij abonneren in de eerste plaats, indien zij nog geen abonné van „De Banier" zijn, zichzelf op het officiële orgaan. Doch daarbij moeten zij het volstrekt niet laten. Integendeel! Zij dienen in de plaats hunner inwoning er op uit te gaan om vrienden en kennissen te bezoeken, met het doel om hen als abonné van „De Banier" te werven. Alle personen en gezinnen, van wie zij vermoeden, dat zij als abonné voor „De Banier" te winnen zijn, behoren door hen opgezocht te worden. De administratie van de iN.V. „De Banier" zal hen daarbij gaarne behulpzaam zijn. Zij vragen aan dat adres, postbus 2019 te Utrecht, proefnummers aan, met opgave van de adressen, waarnaar zij die verzonden willen hebben. Dan zullen deze proefnummers een tijdlang geheel kosteloos aan die adressen verzonden worden. Zij hebben dan deze personen en gezinnen na enige tijd te bezoeken om hen zo mogelijk als abonné's van ,,De Banier" in te schrijven. Op deze wijze zijn er al abonné's gewonnen en zijn er stellig nog te winnen. Het is toch alijd zo gelegen, dat onbekend onbemind maakt. Zo doen wij dan een zeer ernstig beroep op de besturen, leden en vrienden van de S.G.P. om alle geoorloofde middelen aan te wenden, dat het aantal abonné's op „De Banier" bij voortduring zal stijgen. Dit is, naar de mens gesproken, ook zeer wel mogelijk. Doch dan moeten zij aan het werk tijgen en niet bij de pakken blijven neerzitten. Daarmede zullen zij het wel- Eijn van de S.G.P. zelfs zeer dienen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 april 1958

De Banier | 7 Pagina's

De Banier

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 april 1958

De Banier | 7 Pagina's

PDF Bekijken