Bekijk het origineel

MEDEDELINGEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

MEDEDELINGEN

1 minuut leestijd

In verband met de lioge inkassokosten geven wij onze lezers in overweging de afgifte van de kwitanties voor het tijdvak 1 januari^l juli 1959 niet af te wachten, doch vóór 1 januari 1959 het abonnementsgeld a f 3.75 te storten op onze girorekening no. 147759, met vermelding: abonnement „De Ba^ nier'', Ie halfjaar 1959. Gelieve na 1 januari niet meer te storten, daar dan de kwitanties ter inning zijn afgegeven.

Gelieve advertenties en predikbeurten voor het nummer van 25 december uiterlijk vrijdag 19 december — dus direkt bij het ontvangen van dit nummer — aan de N.V. „De Banier", postbtis 2019 te Utrecht, op te zenden, daar ze anders niet meer in het nummer van 25 december kunnen worden opgenomen. Voor het nummer van 1 januari dient dit uiterlijk op woensdag 24 december te geschieden.

De administratie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 december 1958

De Banier | 8 Pagina's

MEDEDELINGEN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 18 december 1958

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken