Bekijk het origineel

LEGITIMATIEBEWIJS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

LEGITIMATIEBEWIJS

2 minuten leestijd

PARTIJBUREAU

Voor het huis aan huis laten verspreiden van verkiezingslektuur, welke door het Hoofdbestuur der S.G.P. verkrijgbaar wordt gesteld, door de dienst der Posterijen is het nodig, dat men op het plaatselijk fwstkantoor 2 exemplaren van het te verspreiden geschrift aanbiedt en bovendien een legitimatiebewijs vertoont. Dit legitimatiebewijs kan men bij het Partijbureau der S.G.P., Frankenslag 123 te 's-Gravenhage, aanvragen.

Doe het zo spoedig mogeUjk.

Andere lektuiu-dan de hierboven vermelde, wordt door de posterijen niet voor huis aan huis-verspreiding aangenomen.

Wij wijzen er nog even op, dat voor elke plaats waar men verkiezingslektuur door de PTT huis aan huis wil laten bezorgen en waar een postkantoor is, een legitimatiebewijs nodig is.

Het kan dus voorkomen, dat men voor één gemeente drie van zulke bewijzen nodig heeft, als deze gemeente namelijk drie plaatsen heeft met een eigen postkantoor.

Verder zij medegedeeld, dat deze legitimatiebewijzen niet behoeven te staan op de naam van iemand uit één der plaatsen waar huis aan huis bezorgd wordt. Ze staan alle op naam van de sekretaris der S.G.P.

Tenslotte zij veraneld, dat de twee exemplaren van het strooibiljet of de veikiezingskrant, welke met het legitimatiebewijs op het postkantoor aangeboden moeten worden, uit het pakket gehaald moeten worden, dat men van de N.V. „De Banier" ontvangen heeft.

Men handele dus als volgt: Men neemt uit het pakket twee exemplaren van de te verspreiden biljetten of kranten. Steek deze met het legitimatieibewijs in uw zak. Neem het pakket en breng dit naar het postkantoor, waar men tevens het legitimatiebevtajs met de twee exemplaren aanbiedt.

Deze nadere toeliöhting bleek nodig, omdat er waren, die een naam opgaven, op wie het legitimatiebewijs volgens hen moest worden gesteld, en odk die om twee exemplaren van strooibiljet of krant vroegen. Wij hopen, dat nu aUes duidelijk genoeg zal zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 februari 1959

De Banier | 8 Pagina's

LEGITIMATIEBEWIJS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 26 februari 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken