Bekijk het origineel

DE LEZERS HEIL!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

DE LEZERS HEIL!

2 minuten leestijd

Het jaar 1959 behoort alweder bijna tot het verleden. Bij de wisseling des jaars wenst de ondergetekende de medewerkers, abonnees en lezers van „De Banier" bij de intrede van het jaar 1960 gaarne het heil des Heeren in dat jaar toe.

Het nieuwe jaar, dat wij thans door Gods goedertierenheid staan in te treden, moge voor hen en de hunnen een van de Heere rijk gezegend jaar zijn.

Tevens vindt hij hierbij een geschikte gelegenheid om al degenen, die in 1959 bij zijn werkzaamheden voor „De Banie/" hem terzijde hebben gestaan, of hem daarbij op de één of andere wijze behulpzaam zijn geweest, waardoor zij zijn veelvuldige arbeid hebben verlicht, of ook hem blijken van medeleven en belangstelling hebben gegeven door hem hun sympatiebetuigingen daarmede te doen toekomen, daarvoor hartelijk dank te zeggen.

Voorts beveelt hij zich ten zeerste aan in de gebeden van al degenen, die de Geest der gebeden en der genade hebben ontvangen, om daarin door hen aan de troon der genade te worden opgedragen, opdat het blad „De Banier" er toe moge bijdragen, dat een ieder in deze donkere dagen van groot verval zich voor de Heere met oprechte schuld en schaamte moge verootmoedigen en de naleving Zijner geboden moge betrachten, in welker naleving alleen het waarachtige welzijn van ons vaderland, waarin de Heere zo vele en zo machtige wonderen heeft verricht, gelegen is.

Tenslotte brengt hij langs deze weg — omdat het hem vanwege zijn zo omvangrijke werkzaamheden niet doenlijk is dit aan een ieder persoonlijk te doen — aan allen zijn erkentelijke dank, van wie hij bij de wisseling des jaars gelukwensen of bewijzen van medeleven heeft ontvangen.

De Hoofdredakteur van „De Banier",

Ds. P. ZANDT

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 31 december 1959

De Banier | 8 Pagina's

DE LEZERS HEIL!

Bekijk de hele uitgave van donderdag 31 december 1959

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken