Bekijk het origineel

PARTIJNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTIJNIEUWS

1 minuut leestijd

KAARTEN EN AGENDA VOOR DE ALGEMENE VERGADERING

De kaarten en agenda voor de Algemene Vergadering op D.V. dinsdag 21 februari a.s. moeten uitsluitend worden aangevraagd bij het Partijbureau, Frankenslag 123 te Den Haag.

Men sluite gangbare postzegels in voor betaling der agenda, die 5 cent per stuk kosten. Enkele sekretarissen plakten de postzegels, die voor betaling dienden, op een briefkaart, met het gevolg, dat de post ook deze postzegels afstempelde, zodat ze waardeloos werden.

Bestellingen met insluiting van postzegels moeten dus per brief gedaan worden. Men neme hier goede nota van. Voorts wordt verzocht de aanvragen spoedig te doen en niet tot de laatste week hiermede te wachten.

DE PARTIJSEKRETARIS

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 februari 1961

De Banier | 8 Pagina's

PARTIJNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 februari 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken