Bekijk het origineel

SPIJKENISSE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

SPIJKENISSE

1 minuut leestijd

Uitgaande van de kiesvereniging Spijkenisse beleggen de kiesverenigingen Banier 14 (Hoogvliet), Banier 13 (Pemis) en Banier 6 (Poortugaal-Bhoon) een openbare vergadering in het gebouw van het Leger des Heils. Spreker Ds. J. v. d. Haar, Ned. Herv. predikant te Sint Maartensdijk. Aanvang wordt nog nader bekend gemaakt. De Banierlezers van de omgeving Spijkenisse, dus Geervliet, Heenvliet, Hekelingen enz. wekken wij op deze vergadering te bezoeken. Zoekt kontakt met elkaar en overweegt of ook op uw dorp iets gedaan kan worden aan de uitbreiding van het beginsel der S.G.P. Voor de vergadering van 8 mei D.V. geldt dus van nu af aan het parool: Opwekken en optrekken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 april 1961

De Banier | 8 Pagina's

SPIJKENISSE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 april 1961

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken