Bekijk het origineel

Aan de jonge kiezers

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Aan de jonge kiezers

1 minuut leestijd

Ook gij, die 23 jaar zijt, moet straks op 12 maart uw stem uitbrengen. Door allerlei partijen wordt op u een beroep gedaan om uw stem op één van haar kandidaten uit te torengen.

Laat u niet verleiden door allerlei mooie beloften en schone voorspiegelingen, maar laat u leiden door de uitspraken van Gods Woord, zoals onder meer door deze: „Zoekt eerst het Koninkrijk Gods en Zijn 'gerechtigheid, en al deze dingen zullen u toegeworpen worden".

Gedenkt bij het uitbrengen van uw stem daaraan. Dan alleen zult ge goed stemimen en dan kunt ge niet anders stemmen dan op de kandidatenlijst der S.G.P., want zij is de enige partij, die het toestuur des lands wenst gericht te zien naar Gods Woord, dat het welzijn toezegt zowel voor dit als voor het toekomende leven aan een ieder, die zich naar Gods getooden gedraagt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 maart 1962

De Banier | 8 Pagina's

Aan de jonge kiezers

Bekijk de hele uitgave van donderdag 22 maart 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken