Bekijk het origineel

PARTUNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

PARTUNIEUWS

1 minuut leestijd

ROTTERDAM

Na de verkiezingen past een woord van 'dank aan de sprekers en medewerkers der diverse vergaderingen. De schrijvers en verzorgers van de verkiezingskrant, de lektuurverspreiders, degenen, die hun auto beschikbaar stelden, en voorts allen, die hun tijd en krachten, benevens hun financiële steun hebben gegeven in het belang der verkiezingswerkzaamheden.

Aan het eind van al deze noodzakelijke arbeid moeten en mogen wij dit alles samenvatten in het „Soli. Deo Gloria", Gode alleen de eer.

P.S. Mochten er onder de lezers van het bovenstaande zijn, die nog geen lid van de S.G.P. zijn, dan kunnen zij zich opgeven bij T. Stok, Brielselaan 324b, Rotterdam-20. Telefoon 72356.

Het Bestuur der Gem. Kiesver.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 juni 1962

De Banier | 8 Pagina's

PARTUNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 28 juni 1962

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken