Bekijk het origineel

Partijnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Partijnieuws

2 minuten leestijd

STATENKBING LEIDEN

Genoemde Statenkrlng hoopt D.V. 5 november a.s., n.m. 3 uur, in de zaal van de Geref. Gem. te Leiden de jaarvergadering te houden. ledere kiesvereniging draagt zorg voor twee afgevaardigden, terwijl tevens alle leden hartelijk welkom zijn. Het bestuur rekent op flinke opkomst.

STATENKRING HARDERWIJK/ APELDOORN GEWIJZIGD BERICHT

D.V. zaterdag 19 november a.s. hoopt bovengenoemde statenkring haar najaarsvergadering te houden. Plaats vam samenkomst het verenigingsgebouw naast de Herv. Kerk te Harderwijk. Aanvang 2.15 uur n.m. De afgevaardigden en zo mogelijk ook deleden wordt verzocht iüerbij aanwezig te zijn. Vragen en voorstellen te zenden aan de sekretaris W. Kroon, Hoogstraat 8, Nijkerk.

STATENKRING WALCHEREN

Onze Statenkringvereniging hoopt D.V. zaterdagmiddag 5 november 1966 een ledenvergadering te beleggen in de bovenzaal van het kerkgebouw der Ger. Gemeente aan de Segeerstraat te Middelburg. Aanvang:2 uur n.m. De agenda vermeldt o.a. bestuursverkiezing. De heer J. v.d. Ketterij te Opheusden hoopt te spreken. ledere kiesvereniging zende 2 afgevaardigden. Alle leden zijn hartelijk welkom. De agenda's zijn verzonden.

VERBAND VAN RAADSLEDEN IN ZUID-HOLLAND

In afwijlcing van de reeds genoemde datum, zal het verband van raadsleden samenkomen D.V. op zaterdag 12 novemlier, n.m. 2.45 uur op dezelfde plaats.

PROVINCIALE VERENIGING FRIESLAND

De a.s. provinciale vergadering zal gehouden worden D.V. 3 november in gebouw „Irene" te Leeuwarden. Aanvang 7.30 uur. Spreker de heer A Vlasblom van Delft ledere kiesvereniging zende twee afgevaardigden. Alle leden hartelijk welkom.

GELDERMALSEN

D.\'. vrijdag 11 november a.s., n.m. 7.30 uur, in de Rehobothschool aan de Tunnelweg, oprichtingsvergadering van een shidievereniging voor de West-Betuwe. Spreker de heer G. Roodbcen uit Uijswijk Z-H. Onder werp: , , l'olitieke verantwoordelijkheid in verleden en heden". In het bijzonder jongeren, maar ook ouderen die belangstelling hebben voor bestudering van de beginselen der S.G.r. zijn van harte welkom.

PROV. AFD. NOORD-HOLLAND

Aan de kiesverenigingen en belanghebben den in Noord-Holland wordt medegedeeld dat op D.V. zaterdag 5 november onze najaar.svergadering zal worden gehouden, des middags om 2.30 uur. Deze vergadering wordt gehouden in hotel „Polen", Rokin 14 te Amsterdam (10 min. vanaf het Centraal Station). Het bestuur verwacht een getrouwe opkomst

WALCHEREN

Op vrijdag 18 november a.s. hoopt de jongerengroep „Walcheren" een vergadering te houden in een zaal van Hotel-Rest „De Eendracht" aan de Markt te Middelburg. Aanvang 19.30 uur. De heer ir. J. Blaauwendraad te Waddinxveenhooptdan alsnog de door omstandigheden uitgestelde inleiding te houden over „Staatkunde dereenzamen". Alle jongeren, ook die van Zuid-en Noord-Beveland, worden voor deze interessante discussie uitgenodigd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 november 1966

De Banier | 8 Pagina's

Partijnieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 november 1966

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken