Bekijk het origineel

Redes Algemene beschouwingen Rijksbegroting 1970

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Redes Algemene beschouwingen Rijksbegroting 1970

2 minuten leestijd

Kiesverenigingen, die bovengenoemde redes wensen te verspreiden, wordt verzocht zo spoedig mogelijk het gewenste aantal op te geven aan A^. V. De Banier, Postbus 42, Vianen. Spoed is nodig, opdat we weten hoeveel exemplaren er kunnen worden gedrukt en ook omdat het wenselijk is, dat de verspreiding in ieder geval nog vóór Kerstfeest kan plaats hebben. De prijs per stuk is 12 cent.

STUDIEKONFERENTIE LEEFBAARHEID IN DE GEMEENTE

D.V. op 28 en 29 november a.s. houdt het Landelijk Verband van Staatkundig Gereformeerde Studieverenigingen voor de vierde maal een studiekonferentie. Het thema is ditmaal „Leefbaarheid in de gemeente". Vrijdagavond hoopt burgemeester G. van Velzen van Sint Philipsland de aard en de omvang van de bevoegdheden der gemeentebesturen uiteen te zetten (aanvang 7.30 uur). Zaterdag (aanvang 10.00 uur) zal de heer C. Boender uit Tholen, lid van de gemeenteraad en de provinciale staten, ingaan op de verhouding burger-gemeente en de verhouding kiezer-gemeen teraadslid.

Deze konferentie wordt gehouden in het Henry Dunanthuis aan de Woudenbergseweg te Zeist. De kosten bedragen f 15, 50, voor de zaterdag alleen f 8, -. De deelnemers wordt verzocht zich op te geven bij de heer H. van Dieren, Lakerveld 93, Lexmond, telef. 03471-1341 toestel 48 (tijdens de kantooruren). Men krijgt dan van te voren een gedetailleerd programma toegezonden.

PROVINCIE ZUID-HOLLAND

Aan de kiesverenigingen in Zuid-Holland wordt medegedeeld, dat D.V. de jaarvergadering zal gehouden worden op zaterdag 13 december n.m. om 2 uur in één der zalen van de Geref. Gemeente te Rotterdam-Z. Konvokaties volgen. Het slotwoord zal gesproken worden door Ds. Schipaanboord.

STREEKVERGADERING OOST-IJSSELMONDE

Op uitnodiging van de K.V. van Ridderkerk, H.I. Ambacht en Barendrecht, in samenwerking met de studievereniging „De politieke christen", hoopt op D.V. vrijdag 21 november a.s. te spreken Ds. H. G. Abma. Onderwerp: „Wat is radikaal? " Plaats van samenkomst: Zaal Ontmoetingskerk, Groen van Prinstererweg te Ridderkerk. Aanvang 7.45 uur n.m. Aller aanwezigheid wordt verwacht!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 november 1969

De Banier | 8 Pagina's

Redes Algemene beschouwingen Rijksbegroting 1970

Bekijk de hele uitgave van donderdag 20 november 1969

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken