Bekijk het origineel

PARTIJBUREAU

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

PARTIJBUREAU

2 minuten leestijd

Algemene Vergadering

Voor de a.s. Algemene Vergadering D.V. te houden op donderdag 12 februari a.s. kunnen toegangskaarten voor afgevaardigden en leden, alsmede agenda's worden aangevraagd bij het Partijbureau der S.G.P., Frankenslag 123, Den Haag. Elke kiesvereniging heeft het recht op twee oranje kaarten voor de afgevaardigden, terwijl voor de leden, die de vergadering wensen te bezoeken, het benodigde aantal witte kaarten verkrijgbaar wordt gesteld. De kaarten worden gratis verstrekt, de agenda's niet. Daar de agenda ditmaal uitgebreider is dan in vorige jaren moet de prijs hoger worden. Deze kon op 20 cent per stuk worden gesteld, wat nog onder de kost­ prijs is, zodat uit de partijkas moet bijgelegd worden.

Verzocht wordt voor de betaling der agenda's het vereiste aantal geldige postzegels in te sluiten, 't liefst van 25 cent, daar deze steeds gebruikt kunnen worden. Ofschoon we ditmaal vroeger met het verzenden kunnen beginnen, wordt toch aangeraden de vergadering der kiesvereniging, waarin men de agenda bespreken wil, zo dicht mogelijk voor 12 februari te stellen. Ook wordt er op aangedrongen niet met bestellen te wachten tot de laatste week voor de Alg. Verg. Tenslotte zij er nog eens op gewezen, dat de witte toegangskaarten uitsluitend aan leden der kiesvereniging mogen uitgegeven worden.

Verantwoording

Van de volgende kiesverenigingen werden bijdragen voor 1969 ontvangen ten behoeve van het Partijbureau: Tholen 10, -; Nw. Beyerland 10, -; Lemmer 10, -; Nijkerk 10, -; Hardinxveld-Giessendam 15, -; Streefkerk 10, -; Nieuwerkerk (Z) 47, 25 (met de aantekening: betreft overbetaüng van kontributie van leden der kiesver. over 1969; is dit als bijdrage voor Partijbureau bedoeld? ? ). Voorts een gift van NN te A 25, -. Namens het Hoofdbestuur al deze kiesverenigingen en de milde gever NN zeer hartelijk dank.

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Kiesver. die nog geen bijdrage voor 1969 zonden en toch van plan zijn dit te doen, wordt verzocht aan hun plan nog vóór 31 dec. a.s. uitvoering te geven door storting op de postrekening van het Partijbureau, nr. 186302, Frankenslag 123, Den Haag (geen naam van de partijsekretaris vermelden). Ook giften worden gaarne op dit nummer ontvangen. De Partijsekretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 januari 1970

De Banier | 10 Pagina's

PARTIJBUREAU

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 januari 1970

De Banier | 10 Pagina's

PDF Bekijken