Bekijk het origineel

DE ALGEMENE VERGADERING KAARTEN EN AGENDA

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

DE ALGEMENE VERGADERING KAARTEN EN AGENDA

2 minuten leestijd

Voor de a.s. Algemene Vergadering D.V. te houden op donderdag 12 februari a.s. kunnen toegangskaarten voor afgevaardigden en leden, alsmede agenda's worden aangevraagd bij het Partijbureau der S. G.P., Frankenslag 123, Den Haag

Elke kiesvereniging heeft het recht op twee oranje kaarten voor de afgevaardigden, terwijl voor de leden, die de vergadering wensen te bezoeken, het benodigde aantal witte kaarten verkrijgbaar wordt gesteld. De kaarten worden gratis verstrekt, de agenda's niet.

Daar de agenda ditmaal uitgebreider is dan in vorige jaren moet de prijs hoger worden. Deze kon op 20 cent per stuk worden gesteld, wat nog onder de kostprijs is, zodat uit de partijkas moet bijgelegd worden.

Verzocht wordt voor de betaling der agenda's het vereiste aantal geldige postzegels in te sluiten, 't liefst van 25 cent, daar deze steeds gebruikt kunnen worden. Ofschoon we ditmaal vroeger met het verzenden kunnen beginnen, wordt toch aangeraden de vergadering der kiesvereniging, waarin men de agenda bespreken wil, zo dicht mogelijk voor 12 februari te stellen. Ook wordt er op aangedrongen niet met bestellen te wachten tot de laatste week voor de Alg. Verg.

Tenslotte zij er nog eens op gewezen, dat de witte toegangskaarten uitsluitend aan leden der kiesvereniging mogen uitgegeven worden.

JONGEREN STUDIEVERENIGING HOEKSE WAARD

Bovengenoemde vereniging hoopt D.V. zaterdag 14 februari, aanvang 14.30 uur, in jaarvergadering bijeen te komen in „De Rank", Kerkstraat te Klaaswaal. Na behandeling van het huishoudelijk gedeelte (jaarverslagen, bestuursverkiezing) houdt de heer A. Groenendijk een inleiding over: „S.G.P. en de rechtspraak". Vrienden, laten we proberen om in groten getale deze vergadering te bezoeken. Evenals voorheen zijn ook belangstellenden hartelijk welkom

STATENKRING GOUDA

Bovengenoemde Statenkring zal D.V. zaterdag 7 februari haar jaarlijkse ledenvergadering houden. Vergaderplaats is de zaal van de Geref. Gemeente in Nederland, Spoorlaan 3, Gouda. Alle kiesverenigingen wordt verzocht twee afgevaardigden te zenden, terwijl ieder lid van de S.G.P. hartelijk welkom is. Het bestuur

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 februari 1970

De Banier | 8 Pagina's

DE ALGEMENE VERGADERING KAARTEN EN AGENDA

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 februari 1970

De Banier | 8 Pagina's

PDF Bekijken