Bekijk het origineel

VAN DE REDACTIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

1. Gideon. Er komen -gelukkig- nog steeds bestellingen op het boek van Ds. Van der Ent binnen. Die worden nog dankbaar aanvaard. U weet, men kan zich schriftelijk of mondeling bij mij opgeven.

2. Abonnementsgeld. Van bevriende zijde ontving ik een cheque van ƒ 50,— tot betaling van het abonnementsgeld. Deze abonnees wonen in Ontario. We kennen hen persoonlijk. Het gaat over twee abonnementen. Hartelijk dank.

3. Ontmoetingsdag. Doordat er geen mogelijkheid was. in verband met de weersgesteldheid om een vergadering te beleggen, kunnen we nu nog niet een volledige opgave van de sprekers geven, die D.V. zaterdag 21 april a.s. op de ontmoetingsdag zullen spreken. U hebt nog wel even geduld en kunt toch de dag voor dit doel vrij houden.

4. School voor Dundas en Hamilton. We ontvingen per giro van onze administratie ƒ 100,—, eveneens van M.G.B. ƒ 100,— en verder per bank van J. V. ƒ 150,—. Hartelijk dank voor dit alles.

5. Gomarus-mavo Gorinchem. In dit nummer staat een advertentie van deze school omtrent de aanmelding van leerlingen. We willen even de aandacht op deze advertentie vestigen. Het is van belang, dat de ouders hun kinderen naar reformatorische scholen zenden, wanneer daarvoor de gelegenheid is. Nu, in Gorinchem is een Mavo voor de wijde omtrek. Laten de ouders, wie dit aangaat, daar rekening mee houden.

N.B. Nog iets omtrent de ontmoetingsdag. Vermoeddellijk zullen D.V. in de morgensamenkomst spreken de predikanten Blom, van Zonneveld en Vlietstra en in de middagsamenkomst de predikanten Baars, van Leeuwen en Van der Ent.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 februari 1979

Bewaar het pand | 4 Pagina's

VAN DE REDACTIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 februari 1979

Bewaar het pand | 4 Pagina's

PDF Bekijken