Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Filemon. Dadelijk na de verschijning van het vorige nummer van ons blad werd ik opgebeld door een abonnee, die alvast 3 exemplaren van het boek van Ds. Van der Ent over Filemon bestelde. Zij vroeg, wanneer het zou verschijnen. Ja, daar kon ik geen antwoord op geven. Wel hoop ik, dat het spoedig gebeuren zal. Andere bestellingen zijn van harte welkom.

2. School voor Dundas en Hamilton. H.K. zond een gift van f 150,-, waarvoor hartelijk dank. We hebben inmiddels al weer ruim f f 3000,- voor dit doel ontvangen en aan de penningmeester van de schoolvereniging overgemaakt.

3. Verslag ontmoetingsdag. Omdat het komende nummer in de week na de ontmoetingsdag te Sliedrecht-centrum verschijnen moet is het bezwaarlijk om daarin al een verslag van de ontmoetingsdag op te nemen. Dat moet wachten tot een later nummer. Wil men het gesprokene op een cassette beluisteren dan kan men zich in verbinding stellen met J. de Booy,Plevierstraat 55, 3181 TK Rozenburg, tel. 01819 - 14994.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 augustus 1980

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 augustus 1980

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken