Bekijk het origineel

Boekbespreking

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Boekbespreking

2 minuten leestijd

Boeken van Kool b.v. postbus 177, 3900 AD Veenendaal, tel. 08385-13978

1. Stillen in den lande door R. Hoogerwef-Holleman.

Dit boek van 170 blz. verscheen in de serie Levende Getuigenissen. Het handelt over het kerkelijk- en gezelschapsleven in vroeger dagen rond de Kulk te Charlois. Ds. Chr. van der Poel schreef een voorwoord. De schrijfster was bij dit kerkelijk leven van kindsaf betrokken. Daardoor kon zij een en ander vertellen wat nu aan de vergetelheid is onttrokken. Zij schrijft ook over haar eigen ervaringen in de oorlogsdagen. Het boekje laat een en ander zien over het werk des Heeren in Charlois en omgeving in die dagen. Het boek kost gebonden ƒ 24,95.

2. Speurtocht in de wei door J. van Reenen. Van Reenen schreef eerder: Speurtocht in het bos. Hij neemt ons op zijn speurtochten mee en we volgen hem op de voet. We kunnen veel van hem leren. We noemen enkele onderwerpen: Gasten in de winter, De Hollandse Polderboom, De moedige wezel, Een nuttig kronkeldier, Knagers in de grond.

C. Verdouw verrijkte het boek met mooie illustraties. Het boekt telt 108 blz. en kost gebonden ƒ 19,95.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 februari 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Boekbespreking

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 februari 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken