Bekijk het origineel

Ontmoetingsdag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ontmoetingsdag

2 minuten leestijd

Het is van belang dat we in elk nummer herinneren aan de ontmoetingsdag die D.V. zal worden gehouden op zaterdag 5 april a.s. in het kerkgebouw van de Chr. Geref. kerk te Sliedrecht-centrum.

Het programma ziet er als volgt uit: morgensamenkomst: aanvang 10.30 uur:


opening: Ds. H.C. van der Ent van Dor-drecht-centrum
spreker: Ds. M. Vlietstra van Zeist
slotwoord: Ds. P. Beekhuis van Rotter-dam-Kralingen Pauze.


middagsamenkomst: aanvang 2 uur:


opening: Ds. B. de Romph van Noordeloos
spreker: Ds. P. van Zonneveld van Driebergen
slotwoord: Ds. M.C. Tanis van Sliedrecht-centrum


We hopen van harte dat velen zich voornemen en voorbereidingen treffen om D.V. deze ontmoetingsdag te bezoeken. De Heere heeft het steeds weer welgemaakt. De Heere moge ook deze keer ons allen ten goede gedenken.

Er is weer koffie en frisdrank te verkrijgen. De boekentafel zal er ook weer zijn. Bezoekers met de trein zullen met een schoolbusje worden opgehaald. Als het nodig is wordt er meer dan één keer gereden. De bezoekers die niet de eerste keer kunnen instappen kunnen wachten tot het busje terug komt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 april 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Ontmoetingsdag

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 april 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken