Bekijk het origineel

Ontmoetingsdag te Kampen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ontmoetingsdag te Kampen

2 minuten leestijd

We willen weer de aandacht vestigen op onze ontmoetingsdag, die D.V. zal worden gehouden op zaterdag 30 augustus a.s. en wel in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de 2e Ebbingestraat, Kampen.

Het programma is als volgt:

morgensamenkomst, aanvang 10.30 uur:


opening: Ds. G. Blom van Meerkerk
spreker: Ds. D. Slagboom van Katwijk
slotwoord: Ds. A. van Heteren van Werkendam


Pauze

middagsamenkomst, aanvang 14.00 uur:


opening: Ds. R. Kok van Damwoude
spreker: Ds. L.W. van der Meij van Alphen
aan den Rijn
slotwoord: Ds. H.C. van der Ent van Elburg


Het is van belang dat de bezoekers per auto tijdig komen in verband met het feit dat er naar we vernamen op die dag ook een kerk-gebouwen-bezoekdag is uitgeschreven door de N.C.R.V., waar 15.000 bezoekers verwacht worden. Gewoonlijk is het niet moeilijk om parkeergelegenheid te vinden, maar deze keer zal dat wat meer tijd vragen.

Er zal weer een boekentafel zijn. Ook is er weer koffie en frisdrank te verkrijgen.

We hopen van harte, dat we weer velen mogen verwelkomen en ontmoeten. Echter bovenal dat de Heere ons weer een dag geeft in Zijn gunst.

N.B Er is een crèche voor kleine kinderen. Vorig jaar hebben zich al een paar meisjes bereid verklaard voor de kinderen te zorgen. Daardoor hebben ook ouders met kleine kinderen gelegenheid om de ontmoetingsdag te bezoeken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 augustus 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Ontmoetingsdag te Kampen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 augustus 1986

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken