Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdagen. We wijzen met nadruk op het artikeltje over de ontmoetingsdag te Shedrecht-centrum, die D.V. zaterdag 9 april a.s. zal worden gehouden. Wat de ontmoetingsdag te Kampen betreft kunnen we al mededelen, dat het de bedoeling is dat deze wordt gehouden D.V. op zaterdag 20 augustus a.s.

2. Betaling van het abonnementsgeld. De

administrateur van ons blad, br. Beukers, deelt mede, dat ongeveer vijfhonderd lezers van ons blad het abonnementsgeld voor de lopende jaargang nog niet hebben betaald. Deze 500 abonnees kosten ons ongeveer ƒ 15.000.-. Wanneer de abonnees helemaal vergeten te betalen krijgen we daardoor nog niet eens het abonnementsgeld van totaal ƒ 5000.- terug. Dat is een grote schadepost, die ons uiteraard zorgen geeft. Er is dan óók geen bijdrage in de hogere kosten van de exploitatie van het blad. We klagen niet, maar het mag toch wel eens geschreven worden, dat we het laatste jaar met verlies hebben gewerkt. Er was een tekort van ongeveer ƒ 10.000.-. Dit tekort werd later, na het afsluiten van de boeken, tot de helft verminderd doordat er nog een bedrag van ƒ 5000 - binnen kwam, bedoeld als gift voor het afgelopen jaar. Mag ik er vriendelijk op aandringen om alsnog spoedig tot betaling van het abonnementsgeld over te gaan? Dat zou ons zeer verblijden. Het zou ons bemoedigen als er op deze wijze ook nog een bedrag aan giften binnenkwam. Laten we u allen bij voorbaat hartelijk bedanken.

3. School voor Dundas en Hamilton. De ker-keraad van de Chr. Geref. kerk te Driebergen liet voor de uitbreiding van deze school een collecte houden. Deze heeft opgebracht ƒ 4.067,30, welk bedrag we per bank hebben ontvangen. Heel hartelijk dank voor deze koninklijke gift uit Driebergen. Uw spontaneïteit, vrienden uit Driebergen, zal onze vrienden aan de overzijde van de oceaan weer zeer bemoedigen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 17 maart 1988

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken