Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

"Diabetes”

2 minuten leestijd

D.V. dinsdag 4 april 1989 wordt er een contactbijeenkomst gehouden van de projectgroep “Diabetes” uitgaande van het onderzoeksproject “Tussen Wal & Schip” van “Helpende Handen”, Vereniging Gehandicaptenzorg van de Gereformeerde Gemeenten.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in het restaurant van het Julianaziekenhuis te Vee-nendaal. De avond zal een regionaal karakter hebben, maar ook mensen van buiten de regio zijn hartelijk welkom.

De psycholoog drs. P. Eikelboom hoopt een referaat te houden over de psycho-sociale aspecten in relatie tot het ziektebeeld diabetes en de omgang daarmee.

Dit alles niet alleen betreffende de patiënt, maar ook wat de familie betreft.

Na de pauze zal er een forumbespreking gehouden worden. Forumleden zijn: de spreker, een DVN-bestuurslid, een lid van de projectgroep en een specialist. Aan het eind van de avond hoopt de projectgroep aan te kunnen geven wat de toekomstplannen zijn met betrekking tot de bijeenkomsten voor diabetici en hun familie binnen de Gereformeerde Gezindte. Er worden plannen gemaakt komend najaar een weekend voor jongeren te organiseren.

Voor inlichtingen en/of aanmelding, kunt u contact opnemen met mevrouw G.C. van Herwijnen op het Landelijk Bureau, Postbus 404, 3440 AK Woerden, tel. 03480-20390 (bellen op donderdagmorgen).

Wij hopen 4 april op een goede opkomst.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken