Bekijk het origineel

L.O.M. en M.L.K.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

L.O.M. en M.L.K.

2 minuten leestijd

De projectgroepen L.O.M. en M.L.K. van de Vereniging “Helpende Handen’ organiseren twee ouderbijeenkomsten voor ouders met kinderen die een L.O.M. of M.L.K.-school bezoeken of bezocht hebben.

De ouderbijeenkomsten worden georganiseerd in:

— Rotterdam op D.V. zaterdag 27 mei 1989, in scholengemeenschap ’Guido de Brés’, Haastrechtstraat 25, Rotterdam.

— Nunspeet op D.V. zaterdag 10 juni 1989, in de Van Stuyvenberg school, Westerlaan 63, Nunspeet.

’s Morgens wordt er een inleiding verzorgd over het onderwerp ’Omgaan met kinderen, zodat ze zich gelukkig voelen’.

’s Middags is er informatie beschikbaar voor jongeren die speciaal onderwijs bezoeken of bezocht hebben en verder over woon- en werkmogelijkheden voor jongeren. De projectgroepen hebben informatie verzameld en willen graag met de bezoekers nadenken over mogelijkheden die er op deze gebieden zijn. Ook willen ze weten wat ouders willen voor hun kinderen rond de genoemde onderwerpen.

Ouders zijn hartelijk welkom. Er is ook nu weer een crèche aanwezig. Mensen die één van de bijeenkomsten willen meemaken, kunnen zich aanmelden bij de Vereniging ’Helpende Handen’, tel. 03480 - 20390.

De aanvangstijden voor beide bijeenkomsten is 10.30 uur en de sluiting is ± 14.30 uur. Lunchpakketten dienen de bezoekers zelf mee te brengen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 mei 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

L.O.M. en M.L.K.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 mei 1989

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken