Bekijk het origineel

Ontmoetingsdag te Sliedrecht-centrum

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ontmoetingsdag te Sliedrecht-centrum

2 minuten leestijd

Het is wellicht voor velen helemaal overbodig dat we herinneren aan de Ontmoetingsdag van vrienden en vriendinnen van Bewaar het Pand, die D.V. zal worden gehouden te Sliedrecht-centrum op zaterdag 21 april a.s. Maar het kan toch nog wel goed zijn dat we iedere keer opwekken tot bijwoning van deze ontmoetingsdag. Alle jongeren en ouderen zijn van harte welkom. Het programma luidt als volgt:

Morgensamenkomst, aanvang 10.30 uur:


opening: ds. G. Blom van Meerkerk
spreker: ds. M. Vlietstra van Zeist; deze zal ook de morgensamenkomst sluiten met gebed.


Middagsamenkomst, aanvang 2 uur:


opening: ds. K. Hoefnagel van Nieuwpoort
spreker: ds. H.C. van der Ent van Elburg slotwoord: ds. M.C. Tanis van Sliedrecht-centrum


Er wordt naar gestreefd dat de middagsa menkomst om ongeveer 4 uur wordt gesloten, zodat allen weer tijdig naar huis kunnen vertrekken Dat is vooral voor bezoekers die van verre komen van groot belang.

Treinreizigers kunnen per bus van het station worden gehaald en ook worden weggebracht. De weg voor bezoekers per auto enz. wijst zich vanzelf. En voor vroege bezoekers is het een bekende weg. Parkeergelegenheid is er niet ver van het kerkgebouw.

Tenslotte: er zal weer een boekentafel zijn met een keur van goede boeken en koffie en frisdrank is er in overvloed, mede door de spontane medewerking van de koster en de vele actieve hulpen.

De Heere moge onze uitgang en onze ingang bewaren en in het samenzijn Zijn gunst willen betonen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 maart 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

Ontmoetingsdag te Sliedrecht-centrum

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 maart 1990

Bewaar het pand | 6 Pagina's

PDF Bekijken