Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

1. Ontmoetingsdag Kampen.

Deze zal D.V. zaterdag 19 september a.s. weer gehouden worden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, 2e Ebbingestraat te Kampen.

Morgensamenkomst:

Opening: Ds. H.C. v.d. Ent van Elburg.

Spreker: Ds. P. van Zonneveld van Scheveningen.

Middagsamenkomst:

Opening: Ds. R. de Kok van Sliedrecht (Even-Haëzer).

Spreker: Ds. D. Slagboom van

Doornspijk.

Sluiting: Ds. A. v.d. Weerd van Dordrecht-C.

We wekken jong en oud van harte op deze dag te bezoeken. De Heere heeft al menigmaal het Woord willen zegenen tot eer van Zijn Naam. In de pauze is er ook volop gelegenheid tot ontmoeting. Er zal ook een verkooptafel van Alphen a.d. Rijn staan (zie bericht in dit blad).

2. Ds. G. de Vries, Heerde.

We ontvingen van de kerkeraad van Heerde bericht dat Ds. G. de Vries D.V. 7 september 1992 veertig jaar Dienaar des Woords mag zijn. In besloten familiekring zal dit herdacht worden. Langs deze weg willen wij Ds. De Vries en zijn vrouw van harte Gods zegen toewensen op hun verdere levensweg.

3. Terug.

We mochten na een goed verblijf van vier weken weer veilig terugkeren in Werkendam. Het was twaalf jaar geleden dat we in Dundas (Canada) geweest zijn. Er is ondertussen een nieuwe pastorie en een nieuwe kerk gebouwd. Er is mij gevraagd aandacht te blijven besteden aan de school die uitgaat van de gemeenten van Dundas en Hamilton.

In het verleden heeft ds. Blom zich daar een warm pleitbezorger van betoond. De hoop werd uitgesproken dat de aandacht niet zou afnemen. Het onderwijs wordt anders dan in Nederland daar geheel door de ouders zelf bekostigd. Steun is dus van harte welkom.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 september 1992

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 3 september 1992

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken