Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Ook in dit nummer van “Bewaar het Pand” treft u een aflevering aan van de gebruikelijke rubrieken. Als u dit nummer leest ligt de jaarlijkse biddag voor gewas en arbeid weer achter ons. Wat is er een reden om een bede- en boetedag te houden in ons vaderland. We besteden daar enige aandacht aan in de serie “Verontrustende ontwikkelingen.” Abortus en euthansie zijn geregeld. Het wetsontwerp “gelijke behandeling” is aanvaard door de Tweede Kamer en ligt nu ter behandeling bij de Eerste Kamer. Dat het daar verworpen zou mogen worden. Er is er toch Een Die alle macht heeft in hemel en op aarde?

Ter herinnering geven wij u nog eens de datum door van de komende ontmoetingsdag in het kerkgebouw van Sliedrecht-C.: D.V. zaterdag 17 april.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 maart 1993

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 maart 1993

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken