Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Verschijningsdata volgende nummers

De volgende afleveringen zullen D.V. weer met de gewone regelmaat verschijnen, dat wil zeggen elke veertien dagen. Het eerstvolgende nummer zal dus donderdag 26 januari verschijnen.

Het jaar1995

Een nieuw jaar mochten we ingaan. Velen zijn alleen komen te staan in dit leven. Moge de nabijheid des Heeren ondervonden worden ook door weduwnaren onder de predikanten en door predikantsweduwen. De Heere geve te leven en te arbeiden bij de wetenschap dat het werk Gods doorgaat ondanks alle tegenstand en verzet.

Afscheid ds. D. Slagboom

Als u dit leest heeft de afscheidsdienst reeds plaatsgevonden. In het volgende nummer hopen we hier een verslag van te geven.

John Bunyan

Ds. P. de Vries heeft indertijd een boekje geschreven over de orde des heils bij John Bunyan. Mede op verzoek van ds. G. Hamstra is dit vertaald in het engels. Vergeleken met de nederlandse uitgave is er dieper ingegaan op de betekenis van de enge poort en de verzegeling met de Heilige Geest. De nederlandse uitgave is indertijd positief gerecenceerd door ds. A. Baars. Wie het engels machtig is kan de engelse uitgave bestellen bij ds. P. de Vries, Vierhouterweg 1, 8075 BG Elspeet. (tel. 05779-2280). Voor onze lezers in Canada en de Verenigde Staten vermelden wij dat het boek is uitgegeven bij Peter Lang Publishing, Ine., 62 West 45th Street, New York NY 10036-4202 U.S.A. ($45.95).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 januari 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 januari 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken