Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Artikelen

In deze aflevering van ons blad begint ds. H. v.d Ham een serie over wijlen ds. A. van der Heijden (1865-1927). Ook treft u een verslag aan van de ingebruikname van de nieuwe kerk in Werkendam. Moge de vernieuwing van het hart door Gods almacht en genade het deel worden van jong en oud. Waar die vernieuwing gekend mag worden geve de Heere al meer onderwijs door Woord en Geest.

Ontmoetingsdag Sliedrecht

We geven u alvast de datum door van de komende ontmoetingsdag: D.V.zaterdag 22 april. Dit is de gebruikelijke datum: de zaterdag na Pasen.

Dankbaarheid?

Er is veel reden tot dankbaarheid voor land en volk van Nederland daar de dijken niet zijn doorgebroken. Daar heeft de Heere in Zijn lankmoedigheid nog voor willen bewaren. Een ontzettende zaak wanneer land en volk van Nederland voortgaan op de ingeslagen weg. Aan de doorgestoken dijken die het leven moeten beschermen wordt niets gedaan. De kop uit de krant van donderdag 16 febr. spreekt boekdelen: “Kamer achter soepeler norm euthanasiebeleid.” Getuigt dit niet van grote ondankbaarheid en van een voortgaan op een heilloze weg? De Heere geve vrijmoedigheid om eerlijk en bewogen te waarschuwen tegen het kwade. Het klinke en worde toegepast aan het hart: Het is u niet geoorloofd de wetten des Heeren te overtreden. Het worde gehoord: “Vreest God en houdt Zijn geboden, want dat betaamt alle mensen.”

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 februari 1995

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 februari 1995

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken