Bekijk het origineel

Deputaten Buitenlandse Zending

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Deputaten Buitenlandse Zending

2 minuten leestijd

De deputaten voor de Buitenlandse Zending delen aan de kerken het volgende mee:

1. Onlangs brachten de brs. Ds. H. Last en R. Procee een oriëntatiebe-zoek aan Brazilië. Zij bezochten daar onder meer de IER (de Evangelische Gereformeerde Kerk). Op verzoek van de zendingsdeputaten van deze kerken werd met hen uitvoerig gesproken over de mogelijkheid gezamenlijk grote-stadszen-ding te verrichten in Curitiba en Sao Paulo.

In hun vergadering van 11 maart j.l. besloten de deputaten eenparig dit werk samen met de IER ter hand te nemen. Deputaten zijn dankbaar voor de geboden mogelijkheid en bevelen de uitwerking van dit besluit in de voorbede van de kerken aan.

2. Van 14 tot 28 maart D. V. wordt door de brs. Ds. G. Drayer en Ds. H. Last een werkbezoek gebracht aan de kerken in Venda om met hen de voortgang van het zendingswerk aldaar te evalueren.

Van 1 tot 8 april D.V. wordt een werkbezoek gebracht door de brs. Ds. W. de Groot en Ds. H. Last aan Mozambique om de mogelijkheden tot het daadwerkelijk beginnen van het zendingswerk aldaar te bespreken.

Beide brs. zullen tevens een kort werkbezoek brengen aan de zen-dingsarbeiders in KwaNdebele. Voor deze werkbezoeken wordt de voorbede van de kerken gevraagd.

3. I.v.m. de afwezigheid van de zen-dingssecretaris in de periode van 14 maart tot 13 april nemen zowel de voorzitter (Ds. W. van Heest, tel. 05700-55152) als de penningmeester (br. C.J. Hagesteijn, tel. 01828-13510) voor hem waar. Buiten de kantooruren zal de telefoon van het zendingsbureau naar één van beiden staan doorgeschakeld.

4. Bij het laatste nummer van “Doorgeven” was een acceptgiro bijgesloten. Helaas is verzuimd daarop te wijzen. Niemand is verplicht de acceptgiro in te vullen en op te sturen. Maar mede door de positieve reacties op deze acceptgiro’s is het mogelijk “Doorgeven” in deze vorm te laten verschijnen. Hartelijk aanbevolen in uw vrijgevigheid.

Namens de deputaten,

Ds. W. van Heest, voorzitter
Ds. H. Last, le secretaris.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

Deputaten Buitenlandse Zending

Bekijk de hele uitgave van donderdag 23 maart 1995

Bewaar het pand | 10 Pagina's

PDF Bekijken