Bekijk het origineel

Ontmoetingsdag familieleden van psychische zieken

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ontmoetingsdag familieleden van psychische zieken

2 minuten leestijd

Op D.V. 28 oktober 1995 zal in “De Eenhoorn” te Amersfoort een ontmoetingsdag worden gehouden voor familieleden van psychische zieken.

Het doel van deze dag is om familieleden van psychische zieken met elkaar in kontakt te brengen om ervaringen uit te kunnen wisselen. Tevens zal, d.m.v. een enquête, worden bezien of er een basis is om te komen tot de oprichting van een vereniging voor familieleden van psychische zieken.

Op de ontmoetingsdag zal een inleiding worden gehouden door Ds. P. Mulder (Capelle a/d IJssel) en mevr. W.A. Janse-van der Meide (ouder) over het omgaan met psychische zieken. Daarnaast is er een forumdiscussie o.l.v. dr. J. v.d. Wal (directeur GLIAGG “De Poort”).

De ontmoetingsdag wordt georganiseerd door een tijdelijke werkgroep uitgaande van de Stichting Maatschappelijke Hulpverlening op Gereformeerde Grondslag te Den Haag, Stichting “De Vluchtheuvel”, de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV), Gereformeerd Psychiatrisch Ziekenhuis “De Fontein” en GLIAGG “De Poort”.

De kosten verbonden aan deze dag zijn ƒ 15,- waarbij een broodmaaltijd is inbegrepen. Voor verdere informatie en aanmelding kunt u kontakt opnemen met NPV, Postbus 178, 3900 AD te Veenendaal, tel. 0318-524818.

Mocht u verhinderd zijn, maar wel belangstelling hebben voor een eventueel op te richten vereniging, dan kunt u dat kenbaar maken bij de NPV. U krijgt dan de enquête thuisgestuurd. Graag willen wij de mogelijkheid geven voor een interview met de initiatiefnemers. Dat zijn: mw. A. NevenNiezing (SMHGG), J. van Belzen (“De Vluchtheuvel”) en M. den Heijer. Allen zijn te bereiken via de NPV.

Werkgroep “Ontmoetingsdag psychische zieken” p/a NPV, Postbus 178, 3900 AD Veenendaal, (0318) 524818.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 oktober 1995

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Ontmoetingsdag familieleden van psychische zieken

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 oktober 1995

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken