Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Verschijningsdata volgende nummers

De volgende afleveringen zullen D.V. weer met de gewone regelmaat verschijnen, dat wil zeggen elke veertien dagen. Het eerstvolgende nummer zal dus donderdag 25 januari verschijnen.

Inleveren copy

Op uitdrukkelijk verzoek van de drukker delen we alle scribenten mee dat de copy uiterst op de donderdag voorafgaande aan de verschijningsdatum op het redactie-adres binnen moet zijn. Wat later binnen komt kan in principe niet meer geplaatst worden, want dat brengt problemen met zich mee bij de drukker. Het liefst zou ik zien dat de copy woensdag binnen zou zijn, dat is dus acht dagen voor de verschijningsdatum. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Het jaar 1996

Een nieuw jaar mochten we ingaan. Velen zijn alleen komen te staan in dit leven. Moge de nabijheid des Heeren ondervonden worden ook door we-duwnaren onder de predikanten en door predikantsweduwen. De Heere geve te leven en te arbeiden bij de wetenschap dat het werk Gods doorgaat ondanks alle tegenstand en verzet. Zegene de Heere de arbeid die voor ons blad verricht mag worden. Hij geve lust en kracht om te doen wat ook in dit opzicht gevraagd wordt.

Afscheid Drs. A. Baars van Middelharnis

Drs. A. Baars zal D.V. vrijdag 22 januari 1996 afscheid nemen van Middelharnis. De dienst wordt gehouden in het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente, Ring, Middelharnis, aanvang 19.30 uur. Na de dienst is er gelegenheid dominee en mevrouw Baars met hun gezin de hand te drukken in het nabij de kerk gelegen verenigingsgebouw “De Hoeksteen”. Per 1 februari hoopt Drs. Baars zijn arbeid in Apeldoorn te beginnen als universitair hoofddocent.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 januari 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 11 januari 1996

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken