Bekijk het origineel

GezinsGids

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

GezinsGids

2 minuten leestijd

PERSBERICHT - Utrecht, 29 december 1997. In 1998 zal de GezinsGids 50 jaar bestaan. Dit jubileum vormt de aanleiding voor een algehele restyling van de GezinsGids. Tevens zal er gedurende het gehele jaar op diverse wijze aandacht worden besteed aan deze mijlpaal. De GezinsGids is een verantwoord en vertrouwd gezinsblad met verschillende artikelen, elk toegespitst op de verschillende leden van het gezin. Vandaar dat het jarige blad ook wel ‘de huisvriend van alle gezinnen’ wordt genoemd. De inhoud is gevarieerd, maar de nadruk ligt steevast op het lezen. De restyling van de GezinsGids heeft een aantal consequenties voor het uiterlijk van het blad. Zo is het formaat gewijzigd naar A4 formaat en is tevens de paginaindeling aangepast. Verder is er een nieuw logo voor de GezinsGids ontwikkeld. Het lettertype dat gebruikt is in dit logo komt ook terug in het blad zelf. Inhoudelijk zullen er geen wijzigingen zijn, dus de vaste rubrieken zullen hoewel met een andere lay-out terugkomen. Deze wijzigingen zorgen ervoor dat de toegankelijkheid en leesbaarheid vergroot is. Naast de restyling zullen de abonnees op allerlei wijze mee kunnen profiteren van dit gouden jubileum. De overige aktiviteiten die in het kader van het 50-jarig bestaan zullen worden ondernomen bestaan uit een ledenwerfcampagne en het belonen van trouwe abonnees. Daarnaast zal er het gehele jaar een aktie lopen met als doel het ondersteunen van een projekt van Stichting Bonisazending.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 januari 1998

Bewaar het pand | 16 Pagina's

GezinsGids

Bekijk de hele uitgave van donderdag 8 januari 1998

Bewaar het pand | 16 Pagina's

PDF Bekijken