Bekijk het origineel

SGP-jongerendag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

SGP-jongerendag

1 minuut leestijd

SGP-jongerendag in teken van normen en waarden

Op D.V. zaterdag 28 maart aanstaande zal de SGP-jongerendag worden gehouden. Traditiegetrouw wordt deze dag belegd in het Nederlands Congresgebouw te Den Haag. Een van de sprekers tijdens deze dag is minister W. Sorgdrager van Justitie.

Het thema van de SGP-jongerendag is “Nederland, enorm & waardeloos ?”.Het onderwerp normen en waarden, één van de speerpunten van de SGP tijdens de campagne voor de verkiezingen, zal vanuit verschillende invalshoeken belicht worden. Naast minister Sorgdrager zullen ir. B.J. van der Vlies (fractievoorzitter SGP), A. Noordergraaf (burgemeester te Har-dinxveld-Giessendam), mr. C.G. van de r Staay (nummer 3 op de SGP-lijst) en ds. K. Visser (Chr. Ger. predikant te Werkendam) het woord voeren. De aanvang is 10.00 uur. De dag zal rond 15.30 uur worden besloten. Gratis toegangskaarten zijn tijdens kantooruren te verkrijgen bij het SGP-partijbureau, tel. 070-3456226/3468688.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 maart 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

SGP-jongerendag

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 6 maart 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken