Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhotid

Ds. J.P. Boiten schrijft opnieuw over de gang van zaken op de Generale Synode die in Nunspeet vergadert. U treft een tweede artikel aan van de hand van Drs. G.J. van Capellen over het boek van John Brown “Christus, de Weg, de Waarheid en het Leven.” In het vorige nummer van ons blad was hier geen plaats meer voor. U kunt lezen over Ds. D.Chr. Overduin, die een markante persoonlijkheid was n.a.v. het over hem verschenen boek.

Ambtsdragersconferentie

D.V. zaterdagmiddag 28 november in de Krooswijkhof te Dordrecht, aanvang 14.00 uur, sluiting 16.30 uur. Spreker: Ds. K. Hoefnagel. Onderwerp: Onkunde: oorzaken, gevolg en medicijn ertegen. We willen ambtsdragers van harte opwekken te komen. We verwijzen voor meer informatie naar het schrijven elders in ons blad van Ds. Hoefnagel over de inhoud van zijn onderwerp.

Midden-Amerika

We schreven de vorige keer over de oordelen die wij ons waardig gemaakt hebben als land en volk van Nederland. Welk een aangrijpend gebeuren dat er in Midden-Amerika zo velen plotseling zijn omgekomen als gevolg van natuurgeweld. Wij zijn niet beter dan die landen en die volken die nu getroffen zijn. We leven met die landen mee en hopen dat er voldoende hulp geboden kan worden. Wat zal ons nog te wachten staan? Ds. Van der Groe schrijft dat Nederland getroffen zal worden door een grote watervloed. Als dit zou gebeuren, waar zouden wij dan zijn in de eeuwigheid? Het ene nodige kan geen uitstel lijden.

Jubilea Familie Ds. M.C. Tanis

We willen Ds. en mevr. Tanis van harte gelukwensen met hun 45-jarige echtvereniging alsook met het feit dat ds. Tanis met de zijnen mocht herdenken dat hij 45 jaar gelenen bevestigd werd in het ambt van dienaar des Woords. Moge de Heere bij het klimmen der jaren Zijn gunst in rijke en ruime mate doen ervaren en de arbeid in de gemeente, in de kerken en voor ons blad tot zegen stellen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 november 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 19 november 1998

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken