Bekijk het origineel

Boekbesprekingen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Boekbesprekingen

2 minuten leestijd

Ds. J. Beider, 1 Petrus, Rondzendbrief aan vreemdelingen, 160 blz., ƒ 24,95, Uitgeverij J.J. Groen en Zoon - Heerenveen.

Het boek bevat 17 hoofdstukken. Aan het einde van elk hoofdstuk staat een aantal gespreksvragen. Dit boek kan naast andere boeken diensten bewijzen aan het onderzoek van en verstaan van 1 Petrus.

J. van Lodenstein, Vrede op aarde, 126 blz., ƒ 19,90, Uitgeverij den Hertog-Houten.

De auteur leefde van 1620-1677. De nu uitgegeven bundel bevat vier kerstpreken over Lukas 2:1-20. Zij zijn afkomstig uit een bundel met 16 preken getiteld “De Heerlykheid van een waar Christelijk leven: Uitblinkende in Godzaligen wandel.” De spelling is aangepast aan het huidige Nederlands door Drs. C.R. van den Berg. Het Kerstevangelie kan ook spreken na de jaarlijkse Kerstdagen. Ter lezing aanbevolen.

Ada Schouten-Verrips, Wolken, een meervoudig gehandicapte in het gezin, 72 blz., ƒ 12,50, Uitgeverij de Banier - Utrecht.

Behalve de twee laatste bladzijden is het een heruitgave van columns in het Reformatorisch Dagblad. Wie met een. meervoudig gehandicapte te maken krijgt in eigen gezin, in de familiekring of in de kennissenkring doet er goed aan kennis te nemen van de inhoud van dit aansprekende boekje. De wolken kunnen donker en dreigend zijn, maar bij de Heere is kracht te vinden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 januari 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Boekbesprekingen

Bekijk de hele uitgave van donderdag 21 januari 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken