Bekijk het origineel

Jaarvergadering VGS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jaarvergadering VGS

2 minuten leestijd

De jaarlijkse algemene vergadering van de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs (VGS) zal D.V. gehouden worden op zaterdag 17 april 1999 in de Jurriaanse Zaal van het congrescentrum “De Doelen” te Rotterdam. Aanvang 09.30 uur, ontvangst met koffie vanaf 09.00 uur. Sluiting van de vergadering zal plaatsvinden om A 12.30 uur.

In deze vergadering zal de heer ir. B.J. van der Vlies, voorzitter van de SGP-fractie in de Tweede Kamer, een inleiding verzorgen met als titel “De handhaving van het gereformeerde karakter van onze scholen in de 21 eeuw”.

In deze lezing zullen o.a. het kabinetsbeleid met betrekking tot het onderwijs, de positie van de christelijke dorpsscholen en de evangelische invloeden op het reformatorisch onderwijs aan de orde komen. Een bezinnend slotwoord zal gesproken worden door het bestuurslid Ds. A. van de Weerd. Voor deze vergadering zijn uitgenodigd afgevaardigden en overige leden van de bij de VGS aangesloten schoolbesturen en kerkenraden. Ook alle belangstellende onderwijsgevenden zijn hartelijk welkom!

Wij hopen dat velen hun medeleven met het reformatorisch onderwijs zullen tonen door van hun belangstelling voor deze vergadering blijk te geven. Het bestuur,

Ds. M. Golverdingen, voorzitter
A.L. de Boo, secretaris

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 april 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Jaarvergadering VGS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 1 april 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken