Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud.

Drs. G.J. van Capellen vervolgt zijn artikelenserie over het boek van John Brown “Christus, de Weg, de Waarheid en het Leven.” Er is een verslag opgenomen van de bevestiging en intrede van drs. A. van derZwan.

Ontmoetingsdag Sliedrecht.

Als u dit leest is deze dag weer gehouden. In het volgende nummer van ons blad hopen we hier nader op terug te komen. De collecte bracht ƒ 5559, 30 op

Meerkerk.

D.V. 21 april zal drs. B.L.C. Aarnoud-se bevestigd worden als predikant van de Chr. Geref. kerk te Meerkerk. De bevestigingsdienst zal geleid worden door ds. M.C. Tanis en begint om 15.00 uur.

De intrededienst begint om 19.30 uur. Beide diensten worden gehouden in de Ned. Herv. kerk te Ameide. Tussen de beide diensten is er gelegenheid een broodmaaltijd te gebruiken in het verenigingsgebouw “De Hoven”, J.W. van Puttestraat 83 te Ameide. Niet-genodigden kunnen hun meegebrachte boterham nuttigen in het verenigingsgebouw van de Chr. Geref. kerk te Ameide. Voor koffie wordt gezorgd. Na de intrededienst is er gelegenheid ds. Aarnoudse en zijn gezin te ontmoeten in het verenigingsgebouw “De Hoven”.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 april 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 april 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken