Bekijk het origineel

Van de redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de redactie

2 minuten leestijd

Inhoud.

Drs. G.J. van Capellen vervolgt zijn artikelenserie over het boek van John Brown “Christus, de Weg, de Waarheid en het Leven.” U treft een vijfde artikel aan over de Nieuwe Bijbelvertaling. Een samenvatting van een gedeelte van de toespraken op de gehouden ontmoetingsdag te Sliedrecht is opgenomen.

Meerkerk.

Woensdag 21 zpril j.1. werd kand. B.L.C. Aamoudse bevestigd als herder en leraar van de gemeente van Meerkerk. We willen ook langs deze weg van harte Gods zegen toewensen. We hopen op de bevestiginig ne intrede in het volgende nummer van ons blad terug te komen.

Gedenkboek Barendrecht 100 jaar Chr. Geref. Kerk.

Onlangs kwam een nieuw gedenkboek uit van de Chr. Geref. Kerk te Barendrecht, samengesteld door oud. H.T. de Jong. Naast hoofdzakelijk een beschrijving van de geschiedenis van de laatste tien jaren van de gemeente zijn er tien preken opgenomen van predikanten die in Barendrecht gediend hebben alsook twee preken van ondergetekende en een preek van ds. H.C. van der Ent. Het keurig uitgevoerde boek kost f. 30,-. We willen dit boek alvast aankondigen. Een bespreking zal D.V. later volgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

Van de redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 1999

Bewaar het pand | 8 Pagina's

PDF Bekijken