Bekijk het origineel

AFSCHEIDSDIENST DS. B. DE ROMPH

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

AFSCHEIDSDIENST DS. B. DE ROMPH

2 minuten leestijd

Op DV vrijdag 27 januari 2006 neemt ds. B. de Romph na ruim 23 jaar afscheid van de Christelijke Gereformeerde Kerk van Noordeloos. Dit in verband met het verleende emeritaat per 1 januari 2006.

De afscheidsdienst zal gehouden worden in het eigen kerkgebouw “Rehoboth”, Noordzijde 1 te Noordeloos en begint om 19.30 uur.

Na de dienst is er gelegenheid om dominee en mevrouw De Romph persoonlijk de hand te drukken in het verenigingsgebouw bij de kerk.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

C. den Hartog, scriba
Botersloot52,
4225 PS Noordeloos
0183-581666

Gegevens ds. B. de Romph

Bastiaan de Romph werd op 16 juli 1940 geboren in Rotterdam. Op 29 oktober 1969 werd hij bevestigd tot predikant te Naarden. Zijn 2e gemeente was Vlaardingen, waar hij op 10 oktober 1975 werd bevestigd. Daarna volgde Noordeloos, waar hij na zijn bevestiging op 10 september 1982 is gebleven tot zijn emeritering op 1 januari 2006.

Hij is jarenlang voorzitter geweest van de Chr.Ger. Zondagsscholenbond. Daarnaast is hij een aantal jaren depu-taat Buitenlandse Zending geweest. Uit dien hoofde bezocht hij ook enkele keren de zendingswerkers in Botswana. Ds. De Romph is voornemens om na zijn emeritaat in Noordeloos te blijven wonen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 januari 2006

Bewaar het pand | 16 Pagina's

AFSCHEIDSDIENST DS. B. DE ROMPH

Bekijk de hele uitgave van donderdag 5 januari 2006

Bewaar het pand | 16 Pagina's

PDF Bekijken