Bekijk het origineel

VAN DE REDACTIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

Inhoud

In dit nummer van ons blad is een nieuwjaarsmeditatie van ds. J.P. Boiten geplaatst over Hebr. 13:8 “Steeds Dezelfde.” Ds. P. Roos schrijft een actueel artikel “De KONING en de keizer.” Ds. J.M.J. Kieviet schrijft verder over de preek die dr. H.F. Kohlbrugge 150 jaar geleden hield in Vianen. Ds. K. Hoefnagel schrijft in zijn vragenrubriek verder over “persoonlijke toe-eigening.” Ds. M.C. Tanis schrijft over 1 Tim. 6:1 en 2 “De Evangelische plicht in het dagelijks leven”. Van Ds. A.v.d.Weerd is het slot opgenomen van zijn uitgewerkte toespraak op de laatst gehouden ontmoetingsdag. We schreven een artikeltje over het boekje van John Bunyan “Uit genade zalig”. Ook treft u in dit nummer van ons blad het keurig verzorgDe jaaroverzicht aan. We willen de fam. J. Boer- Bunk uit Barendrecht hartelijk dank zeggen voor het vele werk dat zij hieraan gehad hebben. Tenslotte boekbesprekingen en enkele persberichten.

Kerstdagen en jaarwisseling

Als u dit leest liggen deze dagen weer achter ons. Het Woord Gods mocht vele malen uitgedragen en beluisterd worden. Wat heeft het uitgewerkt?

Ds. J.M.J. Kieviet

D.V. 12 januari zal ds. Kieviet afscheid nemen van de Chr. Geref. Kerk van Rotterdam-Kralingen in de Jeruzalemkerk, Jeruzalemstraat 95 te Rotterdam- Kralingen. De dienst zal aanvangen om 19.30 uur. Na de dienst is er voor de genodigden gelegenheid om dominee en mevrouw Kieviet de hand te drukken. Dan is er tevens gelegenheid elkaar te ontmoeten.

D.V. 26 januari hoopt ds. Kieviet bevestigd te worden te Dordrecht-C door ds. P. den Butter en intrede te doen. Aanvang van de dienst in de CGK van Dordrecht-C 19.00 uur.

Dordrecht - jas

In de Krooswijkhof is waarschijnlijk na de ambtsdragersconferentie van 25 november een jas blijven hangen. Wie zijn jas mist kan contact zoeken met de koster van Dordrecht- Cetnrum dhr. H.G. Kooiman tel. 078- 6133403.

Verschijning volgend nr.

Het volgende nummer van ons blad zal D.V. donderdag 18 januari verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 11 januari. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 2007

Bewaar het pand | 16 Pagina's

VAN DE REDACTIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 4 januari 2007

Bewaar het pand | 16 Pagina's

PDF Bekijken