Bekijk het origineel

Van de Redactie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Van de Redactie

2 minuten leestijd

Inhoud
In dit nummer van ons blad is een meditatie opgenomen van ds. B. de Romph over 2 Tim. 1:10b “Het onverderfelijke leven”. Ds.J.M.J.Kieviet gaat verder met de behandeling van het avondmaalsformulier. Ds. M.C. Tanis gaat verder met schrijven over de brief aan Filemon. Ds. P. Roos schrijft over de uitspraak van de Hoge Raad aangaande de SGP. Ds. P. den Butter mag weer zover hersteld zijn dat hij weer een bijdrage voor ons blad kan leveren over koning Joram. Ook treft u een terugblik aan op de gehouden ontmoetingsdag in Werkendam. Verder enkele persberichten en boekbesprekingen.

Ds. P. den Butter
De fam. ds. P. den Butter is verhuisd van Middelharnis naar Veenendaal. Het nieuwe adres is: De Roef 3, 3904 PC Veenendaal, tel. 0318-554525. We hopen van harte dat het ds. Den Butter gegeven mag worden in Overberg voor te gaan en ambtelijk werk te doen alsook dat hij weer geregeld zijn gewaardeerde bijdragen mag leveren voor ons blad.

Ontmoetingsdag
We willen u alvast de datum doorgeven van de komende ontmoetingsdag: zaterdag 18 september D.V. op Urk.

Zendingsdag Elburg
D.V. woensdag 21 juli.

Verschijning volgende nr.
Het volgende nummer van ons blad zal D.V. 14 mei verschijnen. Kopij graag binnen donderdag 6 mei.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

Van de Redactie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 29 april 2010

Bewaar het pand | 12 Pagina's

PDF Bekijken