Bekijk het origineel

W. V. D. SCHOOT

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

W. V. D. SCHOOT

1 minuut leestijd

Door den bekenden STORM wan Vrijdag

27 Maart, 11. heeft de Ger. Kerk te Stad Vollenhove, door het verdrinken van haren geliefden Broeder H. KLAVER, een gevoelig verlies geleden.

Niet alleen die Broeder, maar ook een ZOONTJE van 14 jaren, is aan het hart der treurende Weduwe ontrukt en blijft daardoor in zeer behoeftige omstandigheden achter met 5 Kinderen.

De Diaconie alhier, bewogen zijnde met het lot dezer treurende Weduwe, neemt de vrijheid mitsdeze een beroep te doen op alle Gereformeerden in den lande, om deze Weduwe, kon het zijn, onder 's Heeren onmisbaren zegen, in een zaakje te zetten, waarmede zij eenigszins in haar dringende behoeften zou kunnen voorzien.

De kleinste gave, die men daartoe wenscht af te zonderen, zal met dankerkentenis in ontvangst worden genomen.

Voor het ontvangen der gaven heeft zich bereid verklaard de heer W. VAN DER SCHOOT alhier. Na broedergroete en heilbede

Vollenhove., i April '96.

Namens de Diaconie

W. V. D. SCHOOT,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 12 april 1896

De Heraut | 4 Pagina's

W. V. D. SCHOOT

Bekijk de hele uitgave van zondag 12 april 1896

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken