Bekijk het origineel

E. Voto.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

E. Voto.

1 minuut leestijd

XJ

Voto.

Voor de vier deelen van B Voto zijn twee banden beschikbaar gesteld, zoodat beide malen twee deelen in één band worden gebonden.

Deze banden kunnen niet van linnen, maar moeten van sterk leder zijn, en voorts dien stillen, deftigen vorm hebben, die bij zulk een werk past.

Zulke banden worden gereedgemaakt voor alle 4 deelen.

Elke band kost één gulden, Zij, die wenschen, dat deze band hun franco worde toegezonden, hebben zich daartoe aan te melden bij de Administratie van ons blad, onder overmaking per postwissel of in postzegels van f i, voor eiken band zonder aftrek van onkosten. Op enkele aanvragen zonder betaling worden geen banden verzonden. Ook de thans reeds bestelde banden worden dus niet geleverd, tenzij men vooraf daarvoor het geld zende. Om verwarring te voorkomen, kan van dezen regel in geen geval worden afgeweken. De thans aangevraagde banden, die betaald en nog niet geleverd werden, zullen eerstdaags verzonden worden. Een nieuwe partij is in de maak.

Met het in den band zetten der deelen belast de Administratie zich niet.

Voorts wordt herinnerd, dat afzonderlijke deelen in geen geval geleverd kunnen worden. De prijs voor het geheele werk is thans f 24 ingenaaid en/28 in twee banden.

De

Administratie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 24 mei 1896

De Heraut | 4 Pagina's

E. Voto.

Bekijk de hele uitgave van zondag 24 mei 1896

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken