Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

"Familie berichten"

1 minuut leestijd

Sedert de vorige opgave mocht ik ontvangen: door Ds. B. van Schelven, van X. en IJ. ƒ25; door den heer Joh. Kvifeskamp te Utrecht, van N. N. ƒ 5; van C. J. L. te L. ƒ 2.50; van N. N. ƒ 2.50; van de Wed. M. te Delft / i; van den Kerkeraad te Leiderdorp ƒ 10 en van H. A. G. te A. ƒ 5.

Hoezeer ik ook door deze giften verblijd werd, toch is onze nood daarmede nog niet gelenigd, zoodat ik op verdere ondersteuning moet blijven aandringen. Daarenboven zal uit het verslag, dat spoedig in druk zal komen, blijken, dat de verwachtingen voor de toekomst treurig zijn. Daarom Broeders en Zusters! laat het u eene eere zijn om mede te deelen voor de behoeften der heiligen en mede te arbeiden aan den geestelijken wasdom van het lichaam van Christus.

De Penningmeester van de Ned. Vereen,

van Vrienden der IVaarheid,

J. IJSEBRAND,

f

Koninginneweg 187, Ainsterdam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 21 mei 1899

De Heraut | 4 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van zondag 21 mei 1899

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken