Bekijk het origineel

GELDNOOD!

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

GELDNOOD!

1 minuut leestijd

Voor den geldelijken nood, waarin de Nederl. Vereeniging van Vrienden der Waarheid verkeert, ontvingen wij sedert onze vorige op gave van: de kerk te Fijnaart / 5; Groningen B /S; Klundert /2, so; Nijkerk/33 05; Bussum /16.90I/2, waardooi wij tot heden aan onze verplichtingen konden voldoen. Maar nu is onze kas ledig en ontbreken ons de middelen, om aan het einde dezer maand de salarissen en weduwenpensioenen te voldoen. Zijn er nu geene kerken meer, en leven er geene broeders en zusters meer, die aan den arbeid der Vereeni ging nog gedenken, en ons in staat willen stellen om het salaris aan onzen Oefenaar uit te betalen en aan de Weduwen onzer overleden broeders haar karig pensioen uit te keeren ? Namens het Bestuur ;

Dr. F. L. RUTGERS, Voorzitter. Ds. B. VAN SCHELVEN, Vice-Voorzitter. G. H. A. GROSHEIDE, Secretaris. J. IJSEBRAND, Penningmeester, Koninginneweg 223.

Amsterdatn, 27 Jan. 1905.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 29 januari 1905

De Heraut | 4 Pagina's

GELDNOOD!

Bekijk de hele uitgave van zondag 29 januari 1905

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken