Bekijk het origineel

Finantieële Nood.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Finantieële Nood.

1 minuut leestijd

inunHeëie Noo^»

In de kas der Vereeniging v. Vr. der Waareid is geen geld aanwezig, om het salaris van en oefenaar en het pensioen der weduwen te etalen. Nog nooit vroegen wij te vergeefs om ulp. Ook nu vertrouwen wij, dat die Kerkeaden en die broeders en zusters, die zich nog erinneren de dagen, waarin zij verstoken waren an de geregelde bediening 'des Woords, niet ergeten zullen hen, die vroeger als behulpsels et Woord der Waarheid brachten. Mochten ij dan ook nu in onze verwachtingen niet eleurgesteld worden. Namens het Bestuur : Prof. Dr. F. L. RUTGERS. Voorzitter. Ds. B. VAN SCHELVEN, Vice-Yoorzitter. G. H. A. GROSHEIDE, Secretaris. J. YSEBRAND, Penningmeester, Koninginneweg 223,

Amsterdam, December 1908.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zondag 13 december 1908

De Heraut | 4 Pagina's

Finantieële Nood.

Bekijk de hele uitgave van zondag 13 december 1908

De Heraut | 4 Pagina's

PDF Bekijken