Bekijk het origineel

Amsterdam

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Amsterdam

1 minuut leestijd

Hierna is het de beurt aan Amsterdam, waar van 7 tot en met 17 februari de Bedrijfswagen-RAI wordt gehouden. Zoals ellc jaar zal Geneve het seizoen met een salon voor personenauto's besluiten (van 4 tot en met 24 maart).

De voortekenen wijzen erop, dat Frankfort de belangrijlcste primeurs van het komende seizoen zal krijgen. Weliswaar is een onaangenaam aspect van de laatste jaren, dat de meeste nieuwe personenauto's ofwel de verbeterde versies van bestaande uitvoeringen, een hogere uitgave van de toekomstige koper vereisen. Dè man die dit riep stotterde van drift.

„Er uit zeg ik je, str-str-sitraatslijper! Er uit boe-boeboevenpak, of ik laat je opsluiten in de die-die-diepste rattenkelder van 't pa-pa-paleis. Er uit zeg ik je, hondsvot!"

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 12 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Amsterdam

Bekijk de hele uitgave van woensdag 12 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

PDF Bekijken