Bekijk het origineel

Interpol uit waarschuwing

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Interpol uit waarschuwing

1 minuut leestijd

TEL AVIV, vrijdag — Interpol heeft de politie in alle delen van de wereld gewaarschuwd dat een groep Arabische guerrillastrijders Libanon heeft verlaten om aanvallen te plegen die moeten samenvallen met Israëlitische nieuwjaar eind deze maand (27 september). Dit hebben de Londense correspondenten van ie Israëlische kranten Maariv en Yediot Aharonot gemeld. Tegen Israëlitisch nieuwjaar is er veel luchtverkeer naar Israël.

Maariv schreef dat de Australische politie vernomen had dat een groep van 28 man van plan was een vliegyeldbus op weg naar een luchthaven te kapen. Eén verdachte was' al gearresteerd in Australië.

De poUtle in Londen hield woensdag acht Arabische passagiers aan die per bus uit Londen op weg waren naar het vliegveld Heathrow om aan boord te gaan van een vliegtuig van Air France naar Parijs en Cairo. Scotland Yard had inlichtingen ontvangen dat zij misschien van plan waren de bus te kapen. De Arabieren bleken echter geen wapens bij zich te hebben en werden vrijgelaten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Interpol uit waarschuwing

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 14 september 1973

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken